Verkoop Kasteel, Azrou, Ifrane, Marokko, ifrane

Verkoop - Cod. 39505

  • Typologie: Kasteel
  • Gebied: 600 m²
  • Getal kamers: 7
  • Verdieping: 3

Men staat bij de esthetische elementen van het paleis van de Achilles van de Atlas en bewondert bewondering voor zijn verdoving en de contemplatie van de pracht van ruimte-inrichting en de details van de constructie.

Het land waarop het luxueuze kleine paleis werd gebouwd, werd gekozen aan de voet van een hoge heuvel omringd door groene natuurlijke ruimtes: de locatieselectie was een levend voorbeeld van de interactie tussen de buitenkant en de omliggende natuurlijke omgeving waardoor de mensen van het huis kunnen genieten van de natuur in de hoofdstad van de Marokkaanse Atlas en de kleine Zwitserse stad (Ifrane). Mogelijke visuele obstakels.

Rondom de groene ruimtes binnen het gebied van het bouwtaboe, is het kleine paleis in de toekomst versterkt door de mogelijkheid om de zon te blokkeren om te bouwen of enige penetratie van de maagdelijkheid van de omliggende natuur of de passie en nieuwsgierigheid van de langdurige buurman in het gebouw.
Het paleis is bewaard gebleven en zal door zijn ligging zijn ononderbroken en ononderbroken toevoer van lucht, zon, rust en privacy behouden.
De site beantwoordt aan de normen en bedieningselementen van gebouwen die bestand zijn tegen tektonische bewegingen, torrents en aardverschuivingen, dankzij God eerst en dankzij de selectie van de site op een keiharde vulkanische en geologische vezels, evenals de planning en het ontwerp van gewapend beton en anti-seismische ijzeren staven.

Het bouwen van een envelop is een groene manier om het klimaat en de natuurlijke omgeving te beheersen. Bau Biology biedt essentiële gezondheidsproducten, comfortniveaus en redelijke temperaturen en vochtigheid. Daarom zijn het veld en de constructie zo gerangschikt dat het gebouw het omgevingsfilter of filter is, waarmee de taak van koeling, verwarming, verlichting of zuurstofgeneratie wordt voltooid en de penetratie van ultraviolette gassen die huidziekten en kanker veroorzaken, wordt verminderd.

Geïnspireerd door de architectonische kenmerken van kastelen, forten en traditionele huizen, introduceerde het kleine paleis intelligente architecturale technieken om een comfortabele binnenatmosfeer te garanderen die breekt met de heersende externe atmosfeer en stemmingswisselingen dankzij de goedkeuring van dubbele cloisons.
We gebruikten het hek met een groene gordel bestaande uit natuurlijk gras, aromatische planten en bergkruiden, omgeven door bomen die het gebouw schaduwen en het hek om vervuilingsniveaus te verminderen, de lucht te zuiveren en de lood- en kooldioxide-verontreinigingen op te vangen die kunnen worden uitgestoten door auto-uitlaten die alleen langs het paleis passeren ,
De omgeving van dit typisch kleine Atlantische paleis is in deze zin een long van dit architecturale lichaam

Om ochtend- en avondwandeltochten in het paleis aan te moedigen, wordt de voetganger omringd door sierplanten en een natuurlijk gras, een land dat de hoogten en depressies van de natuur nabootst, evenals een glazuur van kalksteen naar Taza op een manier die esthetiek voorkomt en glijden voorkomt in geval van tegelbekleding met sneeuw.
De gevel is omgeven door solide oppervlakken vermengd met rechthoekige glazen openingen om regen en sneeuwval gemakkelijker te kunnen zien.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB